ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παγιδεύτηκε άνδρας κάτω από όχημα - Υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος εν ωρα επισκευής

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παγιδεύτηκε άνδρας κάτω από όχημα - Υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος εν ωρα επισκευής

Λίγο πριν τις 10:40 το πρωί της Τρίτης (08/09), η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε διάσωση ζωής στην οδό Αμμοχώστου στον Στρόβολο για άτομο το οποίο βρισκόταν κάτω από όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε πρόχειρο συνεργείο στην αυλή οικίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λευκωσίας.

Το παγιδευμένο άτομο βρισκόταν κάτω από το όχημα για σκοπούς επιδιόρθωσης όταν υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος που το κρατούσε ψηλά και βρέθηκε παγιδευμένος κάτω από αυτό.

Το άτομο (άντρας - 52 ετών) αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και ανυψωτικών αερόσακων, του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε φορείο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE