ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παγιδεύτηκε άνδρας κάτω από όχημα - Υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος εν ωρα επισκευής

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παγιδεύτηκε άνδρας κάτω από όχημα - Υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος εν ωρα επισκευής

Λίγο πριν τις 10:40 το πρωί της Τρίτης (08/09), η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε διάσωση ζωής στην οδό Αμμοχώστου στον Στρόβολο για άτομο το οποίο βρισκόταν κάτω από όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε πρόχειρο συνεργείο στην αυλή οικίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λευκωσίας.

Το παγιδευμένο άτομο βρισκόταν κάτω από το όχημα για σκοπούς επιδιόρθωσης όταν υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος που το κρατούσε ψηλά και βρέθηκε παγιδευμένος κάτω από αυτό.

Το άτομο (άντρας - 52 ετών) αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και ανυψωτικών αερόσακων, του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε φορείο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE