«Αρπάχτηκαν» στο My Style Rocks – Η εμφάνιση που έφερε σε αντιπαράθεση τις παίκτριες

«Αρπάχτηκαν» στο My Style Rocks – Η εμφάνιση που έφερε σε αντιπαράθεση τις παίκτριες

‘Ενταση επικράτησε στο πλατό του My Style Rocksμε την εμφάνιση της Αρετής Λις.

Παρά το γεγονός ότι κάποιες συμπαίκτριές της ανέφεραν ότι είναι πολύ όμορφη με το σύνολο που είχε επιλέξει, τελικά της έδωσαν μόνο δύο βαθμούς κυρίως λόγω ενός παλτού.

Η αρχή έγινε με την Κορίνα Αδραμιτίδου που έλεγε συνέχεια στην Αρετή ότι παλτό δεν ταιριάζει για μια καλοκαιρινή βραδιά ενώ τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο όταν τον λόγο πήρε η Έρη Λώλη.

Η τελευταία απευθυνόμενη στην Αρετή της είπε ότι αντιδρά σαν την κόρη της κι ότι δεν της αρέσουν ούτε και τα παπούτσια της ούτε κι ο κορσές της. Η Αρετή απάντησε ότι δεν είναι τυχαίο που της δίνουν μόνο δύο βαθμούς. Μάλιστα έκλεισε εκνευρισμένη την συζήτηση αφήνοντας υπονοούμενα ότι επίτηδες δίνουν έμφαση σε τόσες λεπτομέρειες και δεν είναι αντικειμενικές.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE