ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς κοινό η στρατιωτιή παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς κοινό η στρατιωτιή παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Χωρίς την παρουσία κοινού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί φέτος την 1η Οκτωβρίου η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή (09/09) συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, ανέφερε πως το Υπουργικό αποφάσισε ότι «η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία μόνο αξιωματούχων, βάσει πρωτοκόλλου, χωρίς την παρουσία κοινού και αυτό ένεκα των συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE