ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εφαρμόζεται το σύστημα 'park & ride'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εφαρμόζεται το σύστημα 'park & ride'

Το σύστημα «park & ride» θα εφαρμόσει από την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμος Λεμεσού, σε συνεργασία με την Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), για την εξυπηρέτηση κυρίως όσον εργάζονται ή φοιτούν στο κέντρο της πόλης.

Την Τετάρτη (09/09) ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης συναντήθηκε με τη διεύθυνση της ΕΜΕΛ, όπου συμφωνήθηκε η εφαρμογή του «park & ride», που θα επιτρέπει, σε όσους το επιθυμούν, να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματα τους σε προκαθορισμένο δημοτικό χώρο στάθμευσης, παρά την οδό Λεοντίου (υπαίθρια λαϊκή αγορά) και να επιβιβάζονται σε μικρό λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στο κέντρο της πόλης.
 
Όπως είπε ο κ. Νικολαϊδης, το σύστημα θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, και οι δημότες θα μεταφέρονται στο κέντρο της πόλης έναντι ποσού 75 σεντ για μονή διαδρομή και €1.50 με επιστροφή. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ωράρια των δρομολογίων, που θα είναι ανά 15 με 20 λεπτά, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, πρόσθεσε.
 
Ο Δήμαρχος Λεμεσού εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι από την εφαρμογή του «park & ride» θα εξυπηρετηθούν πολλοί δημότες και φοιτητές που είχαν επικρίνει την τοποθέτηση συστήματος ελεγχόμενης χρήσης – με μπάρες - του μεγάλου δημοτικού  χώρου στάθμευσης της οδού Θεμιστοκλέους, στο κέντρο της πόλης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top