Τρεις Κύπριες θα λάβουν μέρος στο The Bachelor – Γνώριμες από τα καλλιστεία οι δυο – VIDΕΟ

Τρεις Κύπριες θα λάβουν μέρος στο The Bachelor – Γνώριμες από τα καλλιστεία οι δυο – VIDΕΟ

Τρείς Κύπριες (ή για να είμαστε πιο ακριβέις, που διαμένουν στο νησί μας) θα λάβουν μέρος στο νέο reality αγάπης του Alpha “The Bachelor”.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», το απόγευμα της Τετάρτης 09/09, τις δύο από τις τρείς Κύπριες τις γνωρίζουμε μέσα από το Κυπριακά καλλιστεία.

Ο λόγος για την Σαμάνθα Στοκμάγιερ και την Ντάρια Εροχίνα.

Η τρίτη Κύπρια είναι η Ραφαέλλα Γεωργίου, ανακοίνωσε ο Χάρης Παπαθεοχάρους, προσθέτοντας πως ήδη η μια συμπατριώτισσας μας φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Βασιλάκου (Bachelor)

Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10/09, μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και Ελλάδος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE