Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Το μήνυμα των «βυσσινί» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Το μήνυμα των «βυσσινί» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από την ΕΝΠ:

«Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή 13/9/2020 στο Στάδιο Ν.PAPAS GROUP-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Ευελπιστούμε όπως η διακοπή του πρωταθλήματος ενεργήσει θετικά για την ομάδα μας και να παραταχθούμε στον Κυριακάτικο αγώνα, αποφασισμένοι για την νίκη και το τρίποντο!

Διευκρινίζεται ότι η απόφαση του Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας ήταν εξ αρχής όπως οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους, πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Για τον λόγο αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να παραταχθούμε στον αγώνα της Κυριακής, χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας».

The post Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Το μήνυμα των «βυσσινί» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE