Ποζάρισμα Κάκκουφα με… γερόλυκο παίκτη – «Τιτανοτεράστιος, άααιτααα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποζάρισμα Κάκκουφα με… γερόλυκο παίκτη – «Τιτανοτεράστιος, άααιτααα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο δημοφιλής κωμικός και συνεργάτης του ThemaSports, Μιχάλης Κάκκουφας, φωτογραφήθηκε με τον 37χρονο πορτιέρο της Ολυμπιάς Λυμπιών, Ούρκο Πάρντο και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, έγραψε και το εξής σχόλιο:

“Ποζάρουμε με τον τιτανοτεράστιο Ούρκο Πάρντο!!! Άααιτααα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποζάρουμε με τον τιτανοτεράστιο Ούρκο Πάρντο!!! Άααιτααα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Kakkoufas (@michaliskakkoufas) στις

The post Ποζάρισμα Κάκκουφα με… γερόλυκο παίκτη – «Τιτανοτεράστιος, άααιτααα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE