ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: 42χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες- Έφυγε με τις παντόφλες του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: 42χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες- Έφυγε με τις παντόφλες του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία την φωτογραφία και τα στοιχεία 42χρονου η τύχη του οποίου αγνοείται τις τελευταίες μέρες. Γίνεται έκκληση παράλληλα για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από τις 4/09/2020 απουσιάζει από την οικία του, στη Λευκωσία, ο Sebastian Pawel Kaledkiewicz, 42 χρονών.

Ο 42χρονος περιγράφεται, ως ισχυρής σωματικής διάπλασης,  ύψους 1,70μ. περίπου, φαλακρός με μεγάλη χαρακτηριστική ελιά στο δεξί μάγουλο, κοντά στο στόμα. Στο σώμα του φέρει τατουάζ. Κατά την αναχώρησή του φορούσε άσπρη φανέλα με σχέδια, κοντό, γκρίζο παντελονάκι και παντόφλες γκρίζες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Φωτογραφία του 42χρονου


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.