ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: 42χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες- Έφυγε με τις παντόφλες του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: 42χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες- Έφυγε με τις παντόφλες του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία την φωτογραφία και τα στοιχεία 42χρονου η τύχη του οποίου αγνοείται τις τελευταίες μέρες. Γίνεται έκκληση παράλληλα για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από τις 4/09/2020 απουσιάζει από την οικία του, στη Λευκωσία, ο Sebastian Pawel Kaledkiewicz, 42 χρονών.

Ο 42χρονος περιγράφεται, ως ισχυρής σωματικής διάπλασης,  ύψους 1,70μ. περίπου, φαλακρός με μεγάλη χαρακτηριστική ελιά στο δεξί μάγουλο, κοντά στο στόμα. Στο σώμα του φέρει τατουάζ. Κατά την αναχώρησή του φορούσε άσπρη φανέλα με σχέδια, κοντό, γκρίζο παντελονάκι και παντόφλες γκρίζες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Φωτογραφία του 42χρονου


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.