Ζήτησε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Ν. Αναστασιάδης- 'Η αλληλεγγυή να περάσει από τα λόγια στις πράξεις'

Ζήτησε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Ν. Αναστασιάδης- 'Η αλληλεγγυή να περάσει από τα λόγια στις πράξεις'

Στην προπαρασκευαστική διάσκεψη ενόψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου συμμετείχε το βράδυ της Τετάρτης 9/9 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος ήταν ιδιαίτερα έντονος και ζήτησε όπως η αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μετατραπεί σε πράξεις προσθέτοντας πως είναι ανάγκη να ληφθούν δραστικά μέτρα κατά της Τουρκίας για τις ενέργειές της κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έλαβε διαβεβαιώσεις πως θα εξεταστεί η λίστα κυρώσεων που ετοιμάζει ο Ζοζέπ Μπορέλ, ωστόσο είναι άγνωστο αν αυτές θα τύχουν εφαρμογής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE