ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε στο ταχυδρομείο και τράπηκε σε φυγή όταν πληροφορήθηκε για έλεγχο στο δέμα - Μπλεξίματα για 37χρονο με αυτά που βρέθηκαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε στο ταχυδρομείο και τράπηκε σε φυγή όταν πληροφορήθηκε για έλεγχο στο δέμα - Μπλεξίματα για 37χρονο με αυτά που βρέθηκαν

Στον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης βάρους 1 κιλού και 850 γραμμαρίων και στη σύλληψη ενός προσώπου, προχώρησε την Τετάρτη (09/09) η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το πρωί της Τετάρτης (09/09), άγνωστος άνδρας μετέβη στο ταχυδρομείο Λάρνακας και ζήτησε να παραλάβει συγκεκριμένο δέμα. Το άγνωστο πρόσωπο, μόλις πληροφορήθηκε, ότι θα γίνει έλεγχος στο δέμα τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από εξετάσεις που έγιναν στο συγκεκριμένο δέμα, διαπιστώθηκε, ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 850 γραμμαρίων περίπου. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη 37χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.