ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό με το νηπιαγωγείο - Προέβησαν σε όλες τις ενέργειες λένε οι ΥΚΕ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό με το νηπιαγωγείο - Προέβησαν σε όλες τις ενέργειες λένε οι ΥΚΕ

Υπόθεση μη ασφαλούς επιτήρησης παιδιών διερευνάται από την Αστυνομία μετά από περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Λεμεσού, όπου δυο τετράχρονα έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτά και εντοπίστηκαν να περιφέρονται στο δρόμο. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας που, όπως αναφέρουν, προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Η απουσία των δυο παιδιών από το χώρο του νηπιαγωγείου έγινε αντιληπτή όταν η μητέρα ενός εκ των δυο μετέβη για να το παραλάβει το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά από στιγμές αγωνίας για τους γονείς, καθώς το αγοράκι τους αλλά και ένα κοριτσάκι δεν εντοπίζονταν, ενημερώθηκαν από την Αστυνομία Γερμασόγειας πως τα παιδιά μεταφέρθηκαν εκεί από γυναίκα που τα βρήκε να περιφέρονται μόνα στο δρόμο και σε μεγάλη απόσταση από το νηπιαγωγείο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που σχετίζεται με αδικήματα μη ασφαλούς επιτήρησης παιδιών, εναντίον της ιδιοκτήτριας του νηπιαγωγείου, που κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE