Τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Λετονίας για Λευκορωσία και Ανατολική Μεσόγειο

Τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Λετονίας για Λευκορωσία και Ανατολική Μεσόγειο

Για την κατάσταση στη Λευκορωσία και την Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου και της Λετονίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και Edgars Rinkēvičs, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.  Rinkēvičs επεσήμανε πως η ΕΕ πρέπει να έχει μια αποτελεσματική και ενιαία θέση και στα δυο αυτά θέματα.

"Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον Κύπριο συνάδελφό μου Νίκο Χριστοδουλίδη, συζητήσαμε για την κατάσταση στη Λευκορωσία και στην Ανατολική Μεσόγειο, η ΕΕ πρέπει να έχει μια αποτελεσματική  και ενιαία θέση και στα δυο θέματα", σημείωσε ο κ. Rinkēvičs.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE