ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Γ.Περδίκη σε Χ. Ερωτοκρίτου: Να επεκταθεί η αναστολή των εκποιήσεων άμεσα - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Επιστολή Γ.Περδίκη σε Χ. Ερωτοκρίτου: Να επεκταθεί η αναστολή των εκποιήσεων άμεσα - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Επιστολή απέστειλε στην Πρόεδρο και τα Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης αναφορικά με την επανέναρξη των εκποιήσεων από τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης δανείων (Altamira, Gordian κλπ).

Όπως αναφέρει ο κ. Περδίκης στην επιστολή του, το θέμα έθεσε κατά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τη Δευτέρα 07/09. Ο βουλευτής του Κινήματος επαναλαμβάνει την εισήγησή του να απευθυνθεί η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στους αρμόδιους φορείς και να ζητήσει επέκταση της αναστολής των εκποιήσεων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020.

«Σας υπενθυμίζω ότι είχατε εισηγηθεί να περιμένουμε να τεθεί το θέμα στην προγραμματιζόμενη για σήμερα (σ.σ. 09/09/20) συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μετά την αναβολή της συνεδρίασης των Αρχηγών των Πολιτικών Κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θεωρώ ότι επιβεβαιώνεται η θέση μου για άμεση δράση εκ μέρους της Επιτροπής», αναφέρει ο κ. Περδίκης.

«Επιβάλλεται να τοποθετηθούμε άμεσα ως Κοινοβουλευτική Επιτροπή», καταλήγει η επιστολή του βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top