ΕΛΛΑΔΑ: Σάλος με φιλόλογο που πρωταγωνιστούσε σε αυστηρά ακατάλληλες ταινίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Σάλος με φιλόλογο που πρωταγωνιστούσε σε αυστηρά ακατάλληλες ταινίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάλος έχει προκληθεί σε επαρχιακή πόλη από την φιλόλογο που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ένας μικρός χαμός επικρατεί σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως μία φιλόλογος έχει συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχόμενου.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είχε ταξιδέψει στην Γερμανία όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα της συγκεκριμένης παραγωγής, όμως στην εποχή του internet άρχισε να κυκλοφορούν αποσπάσματά της και στην Ελλάδα.Έτσι μετά από λίγο καιρός, ο πατέρας ενός μαθητή της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έλαβε στο κινητό του μήνυμα με το video με μια από τις ερωτικές ταινίες εις την οποία πρωταγωνιστούσε η δασκάλα.
 
Προς το παρόν, η είδηση αυτή δεν έχει φτάσει στον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου, αλλά με τις διαστάσεις που έχει πάρει το όλο θέμα, σύντομα θα αντιληφθεί τι έχει συμβεί.
 
 
ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE