«Ρήγμα» στις επαφές για Σάντσο

«Ρήγμα» στις επαφές για Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο, όμως είναι πιθανόν να διακόψει τις διαπραγματεύσεις αν η Ντόρτμουντ δεν μειώσει την τιμή πώλησής του, που είναι 116 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν παρατούν την προσπάθεια απόκτησης του Άγγλου πλάγιου επιθετικού, παρά το γεγονός ότι ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μίκαελ Τσορκ, επιμένει πως ο 20χρονος παίκτης δεν θα παραχωρηθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Παρά την στάση των Βεστφαλών, τις τελευταίες 24 ώρες παρατηρήθηκε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην αγγλική ομάδα και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή πάνω στα θέματα της αμοιβής του μάνατζερ και των προσωπικών όρων του Σάντσο.

Τα παραπάνω ζητήματα δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση, με βάση τα ρεπορτάζ, αν και η πλευρά των “κοκκιων διαβόλων” δεν αναφέρεται προσωρινά στη συγκεκριμένη υπόθεση μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Ρήγμα» στις επαφές για Σάντσο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE