Στην Κύπρο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο

Στην Κύπρο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο

Την Κύπρο αναμένεται να επισκεφθεί το Σάββατο 12/9 ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ θα επισκεφθεί το νησί μας έπειτα από ταξίδι του στην Ντόχα του Κατάρ μετά και το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο με τις τουρκικές προκλήσεις.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και επιβεβαίωσαν αρμόδιοι του Υπουργείου Εξωτερικών στον τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ όπως σημείωσε η Πόλα Σπόντα το πρωί της Παρασκευής 11/9 στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE