Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Πτώμα άνδρα, που έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε από διερχόμενο, σε παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival, αν και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών δεν διαφαίνονταν σενάρια εγκληματικής ενέργειας, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Το πτώμα σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε σοβαρές αλλοιώσεις και ως εκ τούτου χρειάστηκε εκτεταμένη έρευνα από τους Αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ανοικτό το ενδεχόμενο υποβολής σχεδίου λύσης πριν από το τέλος του 2026

Κυπριακό: Ανοικτό το ενδεχόμενο υποβολής σχεδίου λύσης πριν από το τέλος του 2026

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο υποβολής σχεδίου για επίλυση του Κυπριακού πριν από το τέλος του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE