ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέχεια στην κόντρα Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπ. Εσωτερικών - Νέα ‘πόρτα’ σε Οδυσσέα

Συνέχεια στην κόντρα Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπ. Εσωτερικών - Νέα ‘πόρτα’ σε Οδυσσέα

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει με φόντο τις πολιτογραφήσεις μεταξύ Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζεται με νέο επεισόδιο.

Μετά τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη ότι δε θα δοθούν στοιχεία στην Ελ. Υπηρεσία αφού διορίστηκε Διερευνητική Επιτροπή δόθηκαν στοιχεία μόνο για πέντε υποθέσεις.
 
Παρ’όλα αυτά η Ελεγκτική Υπηρεσία υποστηρίζει πως ακόμη και γι’αυτές τις 5 υποθέσεις το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στοιχειωδών πληροφοριών όπως το κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες που διερευνώνται κατέβαλαν νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για να εκδοθεί πιστοποιητικό πολιτογράφησης.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας:
 
«Σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να μας επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στο κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες στις 5 υποθέσεις που εξετάζουμε κατέβαλαν τα νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για την έκδοση του πιστοποιητικού πολιτογράφησης. Πρωτόγνωρες καταστάσεις. Συνεχίζουμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top