ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζιρού ή Κιν αν «χαλάσει» του Σουάρες!

Ζιρού ή Κιν αν «χαλάσει» του Σουάρες!

Η Γιουβέντους ενώ περιμένει τον Λουίς Σουάρες να αποχωρήσει ως ελεέυθερος από την Μπαρτσελόνα, στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις όπως αυτές των Ολιβιέ Ζιρού και Μοίζε Κιν.

Ο Λουίς Σουάρες αδιαμφισβήτητα παραμένει ο Νο.1 στόχος των «μπιανκονέρι» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Βέβαια, τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ουρουγουανός φέρεται να «πάγωσε» την συμφωνία με την Γιουβέντους, γιατί προτιμά να παραμείνει στην Ισπανία, συνεχίζοντας όμως την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το «Sky Sport», οι άνθρωποι της Γιούβε, σε περίπτωση που το deal με τον Σουάρες δεν προχωρήσει οριστικά, τότε θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την επιθετικής τους γραμμή. Μάλιστα, φέρεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ολιβιέ Ζιρού της Τσέλσι ή τον Μόιζε Κιν της Έβερτον.

Ο τελευταίος μάλιστα, αποτελεί προϊόν της πρωταθλήτριας Ιταλίας, καθώς ξεκίνησε από την Κ17, έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα και τελικά το 2019, παραχωρήθηκε στην Έβερτον, έναντι 27.5 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του Ζιρού, είχε συνδεθεί ξανά με την Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε τότε. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η Τσέλσι, θα ήταν ικανοποιημένη αν η Γιούβε πρόσφερε 5 εκατ. για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού ενώ ο ίδιος θα έλεγε «ναι» σε διετές συμβόλαιο αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

gazzetta.gr

The post Ζιρού ή Κιν αν «χαλάσει» του Σουάρες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top