«Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ τίμησαν μαζί την μνήμη Νικόλα Θεοδότου και Γιόλας Χαραλάμπους» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ τίμησαν μαζί την μνήμη Νικόλα Θεοδότου και Γιόλας Χαραλάμπους» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι παλαίμαχοι Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ τίμησαν την μνήμη του Νικόλα Θεοδότου και της Γιόλας Χαραλάμπους με μονόλεπτη σιγή στον μεταξύ τους αγώνα στο τουρνουά Παλαιμάχων.

Η ανάρτηση:

Αιώνια σας η μνήμη
Νικόλα και Γιόλα 🙏
Ομόνοια και Αποέλ τίμησαν την μνήμη Νικόλα Θεοδότου και Γιόλας Χαραλάμπους τηρώντας μόνολεπτη σιγή στην έναρξη του αγώνα Παλαιμάχων Ομόνοιας – Αποέλ κατά την διάρκεια του 16ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Παλαιμάχων.

Αιώνια σας η μνήμη
Νικόλα και Γιόλα 🙏

Ομόνοια και Αποέλ τίμησαν την μνήμη Νικόλα Θεοδότου και Γιόλας Χαραλάμπους…

Δημοσιεύτηκε από Ομιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας στις Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

The post «Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ τίμησαν μαζί την μνήμη Νικόλα Θεοδότου και Γιόλας Χαραλάμπους» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE