Ελεγκτική Υπηρεσία: Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις σχετικά με θέμα πολιτιγραφήσεων

Ελεγκτική Υπηρεσία: Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις σχετικά με θέμα πολιτιγραφήσεων

Λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις κάνει η Ελεγκτική Υπηρεσία σε ανάρτησή της στο twitter σχετικά με το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Αναφέρει ότι την Παρασκευή 11/09, το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να επιστρέψει στην Υπηρεσία τον έλεγχο, "ακόμη και στο κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες στις 5 υποθέσεις που εξετάζουμε κατέβαλαν τα νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για την έκδοση του πιστοποιητικού πολιτογράφησης".

"Σήμερα το @MinInteriorCY αρνήθηκε να μας επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στο κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες στις 5 υποθέσεις που εξετάζουμε κατέβαλαν τα νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για την έκδοση του πιστοποιητικού πολιτογράφησης. Πρωτόγνωρες καταστάσεις. Συνεχίζουμε!" αναφέρει.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE