ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

Σώθηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε αναίσθητη το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Ακτής Κυβερνήτη.   

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μοναδας Λεμεσου γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, της Παρασκευής 11/09, οι ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν 67χρονη γυναίκα αναίσθητη στο νερό και την ανέσυραν άμεσα στη στεριά».       

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα η γυναίκα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή, ωστόσο με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιέσεων επανήλθε στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η 67χρονη να είναι καλά στην υγεία της.   

Θυμίζουμε όπως πρώτο ενημέρωσε το ThemaOnline το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09, γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Κυβερνήτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη διάσκεψη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προειδοποίησε για τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος κατέγραψε τον υψηλότερο πληθωρισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Το ThemaOnline βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο και σας μεταφέρει την εξέλιξή της. 

BEST OF TOTHEMAONLINE