VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μοναδας Λεμεσου γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, της Παρασκευής 11/09, οι ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν 67χρονη γυναίκα αναίσθητη στο νερό και την ανέσυραν άμεσα στη στεριά».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Κινητοποίηση για γυναίκα στην Ακτή Κυβερνήτη – Στο σημείο σπεύδει ασθενοφόρο
Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα η γυναίκα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή, ωστόσο με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιέσεων επανήλθε στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η 67χρονη να είναι καλά στην υγεία της.
Θυμίζουμε όπως πρώτο ενημέρωσε το ThemaOnline το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09, γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Κυβερνήτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Λουόμενοι κινδύνευσαν με πνιγμό - Άμεση η βοήθεια από τους ναυαγοσώστες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




