ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

Σώθηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε αναίσθητη το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Ακτής Κυβερνήτη.   

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μοναδας Λεμεσου γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, της Παρασκευής 11/09, οι ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν 67χρονη γυναίκα αναίσθητη στο νερό και την ανέσυραν άμεσα στη στεριά».       

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα η γυναίκα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή, ωστόσο με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιέσεων επανήλθε στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η 67χρονη να είναι καλά στην υγεία της.   

Θυμίζουμε όπως πρώτο ενημέρωσε το ThemaOnline το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09, γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Κυβερνήτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE