LIFESTYLE

BIG BROTHER: Η νέα είσοδος μετά την αποχώρηση Αλεξανδρίδη - Φαίνεται πως θα αναταράξει τις σχέσεις στο σπίτι - VIDEO

BIG BROTHER: Η νέα είσοδος μετά την αποχώρηση Αλεξανδρίδη - Φαίνεται πως θα αναταράξει τις σχέσεις στο σπίτι  - VIDEO

Ο Νίκος Ζέκο έρχεται στο 'Big Brother' για να καλύψει την θέση του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του στο live της Παρασκευής 11/09.

Ο Νίκος  είναι κτηνοτρόφος από το Κιλκίς και έχει ζήσει όλη του την ζωή στην ύπαιθρο. «Και καραντίνα 8 μέρες πέρασε και τον είχαμε τόση ώρα κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο οπότε τον καταλαβαίνω» τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης στο καλωσόρισμα στο νέο διαγωνιζόμενο που έκανε, ομολογουμένως, εντυπωσιακή είσοδο.

«Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για να βοηθήσω την οικογένεια μου. Μου αρέσει να είμαι ειλικρινής και ευθύς. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ψεύτες, τους υποκριτές και αυτούς νομίζουν ότι κάποιοι είναι» τόνισε, στο εισαγωγικό του απόσπασμα, ο Νίκος Ζέκος.

Ο νέος διαγωνιζόμενος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδάκια. «Αν κερδίσω το χρηματικό έπαθλο θα ήθελα να αγοράσω ένα σπίτι για την οικογένεια μου για να ζήσουμε λίγο καλύτερα. Τα παιδιά μου είναι για μένα τα πάντα και προσπαθώ να μην τους λείψει τίποτα» παραδέχθηκε γλυκά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top