Δηλώσεις του κόουτς του Ερυθρού Αστέρα – «Πρέπει να σκέφτονταν την Ομόνοια, που είναι…»

Δηλώσεις του κόουτς του Ερυθρού Αστέρα – «Πρέπει να σκέφτονταν την Ομόνοια, που είναι…»

Μετά την εκτός έδρας νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Τσουκαρίτσκι, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σερβίας, ο προπονητής, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε της αναμέτρησης δήλωσε αρχικά το εξής: 

«Όταν μίλησα με τους παίκτες, τους είπα ότι κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, όμως υπάρχει πίεση. Πρέπει να σκέφτονταν την Ομόνοια, που είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα».

Για τον τραυματισμό του Richmond Yiadom Boakye στα πρώτα λεπτά: «Δεν έχω ακόμα πληροφορίες για αυτό. Λυπάμαι που τραυματίστηκε. Από τότε που ήρθα στην ομάδα, δεν μπόρεσε να πιάσει το ρυθμό. Θα δούμε μετά την επανεξέταση ποια θα είναι η κατάσταση του».

Για τον Diego Falcinelli που έκανε ντεμπούτο: «Αυτή ήταν μια πολύ συναισθηματική μέρα για αυτόν. Έπαιξε δέκα λεπτά, πολύ λίγα για να κάνουμε μια σοβαρή ανάλυση».

Διαβάστε επίσης: 

Δεν καταλάβει με έδρες με τίποτα ο Ερυθρός Αστέρας πριν έρθει ΓΣΠ για την κόντρα με Ομόνοια – Συνεχίζει ΑΗΤΤΗΤΟΣ

The post Δηλώσεις του κόουτς του Ερυθρού Αστέρα – «Πρέπει να σκέφτονταν την Ομόνοια, που είναι…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE