ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμη η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη για την πρεμιέρα κόντρα στον συμπολίτη – Τι ΔΗΛΩΣΕ

Πανέτοιμη η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη για την πρεμιέρα κόντρα στον συμπολίτη – Τι ΔΗΛΩΣΕ

Μέσω της ιστοσελίδας του ο Απόλλωνας ενημερώνει…

«Το Σάββατο (12/09) αρχίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας με τον Απόλλωνα να έχει δύσκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζει τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης και το επιτελείο του προετοίμασαν την ομάδα έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη ενόψει της απαιτητικής και «επικίνδυνης» πρεμιέρας.

Λόγω των ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις ημέρες, η ΚΟΠ έχει προχωρήσει στη διαφοροποίηση του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής αναφορικά με τις ώρες έναρξης των αγώνων.

Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί το απόγευμα (16:45) της Κυριακής (13/09) στο βοηθητικό γήπεδο «Κωστάκης Χριστοφόρου».

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας ολοκληρώθηκε και πλέον εισέρχεται στο πρωτάθλημα έχοντας όπως πάντοτε υψηλούς στόχους.

Στο www.apollon.com.cy μίλησε ο προπονητής της ομάδας Νέων Κωνσταντίνος Μακρίδης, ο οποίος οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα αναλύοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Πρόκειται για ένα αγώνα πρεμιέρας με ότι συνεπάγεται αυτό. Παρ’ όλα αυτά ο Απόλλωνας ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου, θα πρέπει να παλεύει πάντοτε για τη νίκη αποδίδοντας σωστό ποδόσφαιρο στο τακτικό κομμάτι, στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση έτσι ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές να είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή είτε να προπονηθούν είτε να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα. Σ΄ αυτό το κομμάτι εστιάζουμε καθημερινά την προσοχή μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν τα φόντα να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά. Το αποτέλεσμα δεν αποτελεί αυτοσκοπό, παρά μόνο ένα συλλογικό στόχο για την πρόοδο και την ανέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Αναμένουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Στόχος προσωπικός και των συνεργατών μου είναι η δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα μπορεί να εκπροσωπεί επάξια το όνομα του Απόλλωνα και στο τέλος κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα».

 

The post Πανέτοιμη η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη για την πρεμιέρα κόντρα στον συμπολίτη – Τι ΔΗΛΩΣΕ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top