Μίκαελ Σουμάχερ: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – 'Τον είδα την περασμένη βδομάδα'

Μίκαελ Σουμάχερ: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – 'Τον είδα την περασμένη βδομάδα'

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει τη σκληρή μάχη που δίνει τα τελευταία επτά χρόνια, με τον στενό φίλο του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1, Ζαν Τοντ, να μιλάει για την κατάσταση της υγείας του.

«Είδα τον Μίκαελ την περασμένη εβδομάδα. Εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του», δήλωσε ο νυν πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Δείτε την συνέχεια στο SOCIALISTA.TOTHEMAONLINE.COM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.