Συνάντηση Προδρόμου με σχολικές Εφορείες: 'Τα σχολεία έτοιμα να λειτουργήσουν'

Συνάντηση Προδρόμου  με σχολικές Εφορείες: 'Τα σχολεία έτοιμα να λειτουργήσουν'

Τα σχολεία είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, με τις λύσεις οι οποίες έχουν δοθεί, ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, ύστερα από σύσκεψη με τους Προέδρους των Σχολικών Εφορειών που έχουν αναλάβει συντονιστικό ρόλο στο έργο της προσαρμογής των αιθουσών διδασκαλίας στα σχολεία και της επίπλωσης με στόχο τη λειτουργία των σχολείων στη βάση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Σε δηλώσεις ύστερα από σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας, ο κ. Προδρόμου είπε ότι  «έγινε καταγραφή του τι έχει γίνει μέχρι τώρα και της ετοιμότητας των σχολείων σε όλη την Κύπρο» και πρόσθεσε ότι «τα σχολεία είναι έτοιμα παντού».  
 
Ανέφερε ότι δεν θα λειτουργήσει η εκ περιτροπής φοίτηση αλλά στις ελάχιστες περιπτώσεις, όπως είπε, που έχουμε τρία αντί δύο συνενωμένα θρανία «πρέπει να υπάρξει κατανόηση και υπομονή μερικές μέρες μέχρι να πάνε τα μονοθέσια θρανία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE