Κοινή Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης πραγματοποίησαν Κύπρος – Μεγάλη Βρετανία

Κοινή Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης πραγματοποίησαν Κύπρος – Μεγάλη Βρετανία

Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης με την ονομασία «CYPUK - 02/20» μεταξύ αεροναυτικών δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο (12/09).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η άσκηση εκτελέστηκε σε θαλάσσια περιοχή εντός της περιοχής ευθύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ), με τη συμμετοχή ελικοπτέρου της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης «HMS TRENT» του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και εξειδικευμένου νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Τον επιχειρησιακό έλεγχο και το συντονισμό των Α/Ν μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση, είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με το Βασιλικό Ναυτικό της Μεγάλης Βρετανίας και την Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE