Πήγε στην Αστυνομία μετά το ντέρμπι ο Γρηγόρη – Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του

Πήγε στην Αστυνομία μετά το ντέρμπι ο Γρηγόρη – Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ανάμεσα στην ομάδα του και την Ανόρθωση και προχώρησε σε καταγγελία, στην οποία αναφέρει τη λογομαχία που είχε με τον πρόεδρο της “Κυρίας”, Ευγένιο Χαμπουλλά.

Όπως υποστηρίζει επίσης στην καταγγελία του, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν....

Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE