ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομους - Πού πρέπει να προσέξετε

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομους - Πού πρέπει να προσέξετε

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα τo πρωί της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου.

Θα διεξάγονται ωστόσο εργασίες σε αστικούς δρόμους στην Λάρνακα, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας – Ριζοελιάς – Παραλιμνίου και Λεμεσού – Πάφου, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.
 
Στην Λάρνακα, θα διεξάγονται στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή, εργασίες δημιουργίας κυκλικού κόμβου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, παρά την εκκλησία Αγίου Γεωργίου. Στο τμήμα της λεωφόρου έχουν γίνει σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την τροχαία κίνηση. Οι εργασίες άρχισαν στις 7 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.
 
Εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου θα διεξάγονται και στην λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη, στην Λάρνακα. Στο τμήμα της λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Νέου Νοσοκομείου, έχουν γίνει σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι εργασίες άρχισαν στις 11 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.
 
Επίσης στην Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες στην λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας, με αποτέλεσμα το τμήμα της λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών, να είναι κλειστό για την κυκλοφορία, που θα διοχετεύεται σε παρακείμενους δρόμους. Οι εργασίες άρχισαν στις 10 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.
 
Στον αυτοκινητόδρομο από αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι το Παραλίμνι, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης των φρεατίων του δρόμου. Οι εργασίες αρχίζουν στις 8.00 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 3.00 το απόγευμα, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις, για απόσταση 500 μέτρων περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας προς κάθε κατεύθυνση.
 
Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, εργασίες για την κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου.
 
Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.
 
Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top