ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εν να φκάλουμε νάμι αν απαιτούμε πέναλτι όποτε κτυπά η μπάλα σε χέρι αντιπάλου εντός περιοχής!

Εν να φκάλουμε νάμι αν απαιτούμε πέναλτι όποτε κτυπά η μπάλα σε χέρι αντιπάλου εντός περιοχής!

Με αφορμή το βίντεο που ανέβασε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ζητά από τους… ειδκούς να τους ενημερώσουν για το αν υπάρχει παράβαση στις φάσεις που η μπάλα κτύπησε στα χέρια παικτών της ΑΕΛ εντός περιοχής, μας δημιουργήθηκε μία εύλογη απορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο ΑΠΟΕΛ ζητά να μάθει αν υπάρχει παράβαση στη φάση που η μπάλα κτύπησε σε χέρι παίκτη της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν σφυρίζεται πέναλτι όποτε η μπάλα κτυπά στα χέρια αντιπάλου εντός περιοχής μετά από σουτ, τότε οι προπονητές θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τους παίκτες τους να σημαδεύουν χέρια παρά εστία, για να κερδίζουν πέναλτι αβέρτα.

Τα… σαΐνια που άλλαξαν τους κανονισμούς, ας κατανοήσουν επιτέλους τα αυτονόητα. Ότι στη ροή ενός αγώνα, δεν μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να έχει συνεχώς κολλημένα τα χέρια του όταν αμύνεται λες και τον έχουν δέσει με σχοινί. Πέναλτι για χέρι εντός περιοχής, θα πρέπει να σφυρίζεται όταν υπάρχει πρόθεση, αλλά και στις περιπτώσεις που είναι σε… αφύσικη θέση το χέρι.

Όχι να ζητούν/απαιτούν οι ομάδες πέναλτι όταν η μπάλα κτυπά σε χέρι αντιπάλου που είναι κοντά ή κολλημένο στο σώμα του ή όταν πέφτει στο έδαφος είτε μετά από σπρώξιμο είτε επειδή γλίστρησε ή έχασε την ισορροπία του και υπάρχει ακούσιο κτύπημα της μπάλας με το χέρι.

Το να ζητάς πέναλτι όποτε σουτάρεις και “σημαδέψεις” χέρι αντιπάλου, αυτό είναι κοροϊδία, παιριπαίξιμο στην Κυπριακή διάλεκτο. Να το πω λαϊκά, εν να φκάλουμε νάμι. Και δεν αφορά τον ΑΠΟΕΛ η τοποθέτηση μας, απλως μας έδωσε το ερέθισμα για να το σχολιάσουμε, γιατί αυτό το φαινόμενο του να διαμαρτύρομαι για πέναλτι όποτε η μπάλα κτυπάει σε αντίπαλο, συμβαίνει παντού σε όλες τις ομάδες και όχι φυσικά μόνο στην Κύπρο.

The post Εν να φκάλουμε νάμι αν απαιτούμε πέναλτι όποτε κτυπά η μπάλα σε χέρι αντιπάλου εντός περιοχής! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top