ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ημιφορτηγό παρέσυρε ποδηλάτρια - Εσπευσμένα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ημιφορτηγό παρέσυρε ποδηλάτρια - Εσπευσμένα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 7 και 20 το πρωί στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ημιφορτηγό παρέσυρε γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά.

Ειδοποίηθηκε άμεσα ασθενοφόρο και κατά την παραλαβή της άτυχης ποδηλάτριας διαπιστώθηκε πως φέρει σοβαρά τραύματα, ενώ μετά τη διακομιδή της στο ΓΝ Λεμεσού αποφασίστηκε πως έπρεπε να μεταφερθεί και ως εκ τούτου διασωληνώθηκε άμεσα για να μεταβεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Δεν επιβεβαιώνονται αρχικά οι πληροφορίες για ένταλμα σύλληψης κατά του οδηγού ενώ τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.