ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ημιφορτηγό παρέσυρε ποδηλάτρια - Εσπευσμένα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ημιφορτηγό παρέσυρε ποδηλάτρια - Εσπευσμένα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 7 και 20 το πρωί στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ημιφορτηγό παρέσυρε γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά.

Ειδοποίηθηκε άμεσα ασθενοφόρο και κατά την παραλαβή της άτυχης ποδηλάτριας διαπιστώθηκε πως φέρει σοβαρά τραύματα, ενώ μετά τη διακομιδή της στο ΓΝ Λεμεσού αποφασίστηκε πως έπρεπε να μεταφερθεί και ως εκ τούτου διασωληνώθηκε άμεσα για να μεταβεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Δεν επιβεβαιώνονται αρχικά οι πληροφορίες για ένταλμα σύλληψης κατά του οδηγού ενώ τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE