ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ημιφορτηγό παρέσυρε ποδηλάτρια - Εσπευσμένα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ημιφορτηγό παρέσυρε ποδηλάτρια - Εσπευσμένα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 7 και 20 το πρωί στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ημιφορτηγό παρέσυρε γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά.

Ειδοποίηθηκε άμεσα ασθενοφόρο και κατά την παραλαβή της άτυχης ποδηλάτριας διαπιστώθηκε πως φέρει σοβαρά τραύματα, ενώ μετά τη διακομιδή της στο ΓΝ Λεμεσού αποφασίστηκε πως έπρεπε να μεταφερθεί και ως εκ τούτου διασωληνώθηκε άμεσα για να μεταβεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Δεν επιβεβαιώνονται αρχικά οι πληροφορίες για ένταλμα σύλληψης κατά του οδηγού ενώ τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE