ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ: Παραδέχθηκε ο 24χρονος και είπε γιατί πυροβόλησε εναντίον της 34χρονης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ: Παραδέχθηκε ο 24χρονος και είπε γιατί πυροβόλησε εναντίον της 34χρονης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραδέχθηκε το έγκλημα που διέπραξε -ευτυχώς χωρίς αυτό να έχει ως αποτέλεσμα κάποιο θύμα- ο 24χρονος από το Λιοπέτρι.

Μιλώντας προφορικά στους ανακριτές της υπόθεσης είπε πως πυροβόλησε την 34χρονη έγκυο στην πλάτη με κυνηγετικό, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι η τελευταία του είπε να χωρίσουν.

Να σημειωθεί πως η 34χρονη είναι έγκυος πέντε εβδομάδων. Τραυματίστηκε στην πλάτη και η κατάστασή της είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.45 το βράδυ της Κυριακής (13/09) , ενώ γυναίκα ηλικίας 34 ετών από το Λιοπέτρι καθόταν στην βεράντα της οικίας της με άλλα μέλη της οικογένειας της, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τον αδελφό της στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα στην πλάτη από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή και εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία για ύποπτο ηλικίας 24 ετών από το Λιοπέτρι, ο οποίος δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη λίγο πριν τις 4.00 σήμερα τα ξημερώματα.

Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 24χρονος είχε δεσμό με την 34χρονη, ο οποίος διακόπηκε πρόσφατα.

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE