ΠΑΦΟΣ: «Mπουκάρε» σε υποστατικό η Αστυνομία και τους βρήκε σε παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία

ΠΑΦΟΣ: «Mπουκάρε» σε υποστατικό η Αστυνομία και τους βρήκε σε παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία

Συνολικά 8 πρόσωπα κατηγορήθηκαν από την Αστυνομία για παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 13/09, μεταξύ των ωρών 23:00 – 23:30 μέλη του ΟΠΕ Πάφου και άλλα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν έλεγχο στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στη Χλώρακα.

Με την είσοδο τους στο υποστατικό εντόπισαν 7 άτομα, να είναι συναθροισμένοι με σκοπό την κυβεία.

Από την έρευνα που ακολούθησε κατασχέθηκαν 52 τραπουλόχαρτα και 223 φίσσες.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κατηγορήθηκε μαζί με τα άλλα επτά  πρόσωπα για παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

Τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE