ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε πάρκο μετατράπηκε ο χώρος πρασίνου στην οδό Μυστρά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε πάρκο μετατράπηκε ο χώρος πρασίνου στην οδό Μυστρά

Ο Δήμος Λάρνακας προχώρησε πρόσφατα στην μετατροπή του χώρου πρασίνου που βρίσκεται επί της οδού Μυτρά και από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί ως πάρκο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «για τις ανάγκες του πάρκου ο χώρος εξοπλίστηκε με ολοκαίνουργια παιγνίδια τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις αναγκαίες προδιαγραφές για θέματα ασφάλειας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ακόμα τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας και  αστικός εξοπλισμός όπως φωτισμός και παγκάκια, ενώ έγινε σχεδιασμός του χώρου και μονοπατιού».

Ο Δήμος Λάρνακας «συνεχίζει την πολιτική του για δημιουργία πάρκων και νέων χώρων πρασίνου που έχουν ήδη εντοπιστεί και στους οποίους θα γίνουν σύντομα οι απαραίτητες εργασίες. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων  της πόλης, σε ευχάριστες διαδρομές αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE