ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείου ο 27χρονος για απόπειρα φόνου σε βάρος της συμβίας του

ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείου ο 27χρονος για απόπειρα φόνου σε βάρος της συμβίας του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκε ο 27χρονος για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος της 36χρονης συμβίας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος σε προηγούμενη δικάσιμο είχε ζητήσει νομική αρωγή και το αίτημα του έγινε αποδεκτό προς εξέταση από το Δικαστήριο. 

Tην Δευτέρα 14/09, το Δικαστήριο παρέπεμψε τον 27χρονο σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείο την 8η Οκτωβρίου του 2020 και επίσης το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία όπως αναφέρει η Αστυνομία, φαίνεται ότι η 36χρονη, ενώ βρισκόταν στην εργασία της, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός της από τον  27χρονο. 

Το θύμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και εισήχθη στο χειρουργείο. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης, μεταφέρθηκε και αυτός στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, καθότι έφερε τραύματα στα χέρια.

Ο 27χρονος συνελήφθη γύρω στις 15:50 το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου  βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. 

Σημειώνεται πως η κατάσταση της υγείας της 36χρονης εξελίσσεται ικανοποιητικά και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αιτία της απόπειρας φόνου φαίνεται να είναι ενδοοικογενειακές διαφορές. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top