Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι

Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα, η 34χρονη Ιωάννα. Η υπόθεση συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ τα μηνύματα συμπαράστασης στην Ιωάννα είναι αμέτρητα.

Η 34χρονη περνά πλέον τις πρώτες ημέρες στο σπίτι της, εξακολουθώντας φυσικά να βλέπει τους θεράποντες ιατρούς της σε εβδομαδιαία βάση. 

Η Ιωάννα αποφάσισε μάλιστα να κάνει και την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook μετά την επίθεση που δέχτηκε στο πρόσωπο με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με μια καινούρια. Σε αυτή απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και να βλέπει ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE