ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια λεπτομέρεια για Ουάρντα και… ΟΦΗ λίγο πριν τον Απόλλωνα

Μια λεπτομέρεια για Ουάρντα και… ΟΦΗ λίγο πριν τον Απόλλωνα

Η ιστοσελίδα gentikoule.gr ασχολείται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του επόμενου αντίπαλου του Απόλλωνα στο Γιουροπα, ΟΦΗ για τον Αμρ Ουάρντα.

Όπως αναφέρεται σε παρασκηνιακή στήλη δεν υφίσταται θέμα Ουάρντα στον ΟΦΗ αφού μετά την απόκτηση Σολίς δεν υπάρχει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού στην κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τι γράφει:

Γράφεται κατά κόρον από το Σάββατο πως ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Αιγύπτιο ωστόσο μετά την απόκτηση του Ναζαρίνο Σολίς δεν υπάρχει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή.

Τα πράγματα, ωστόσο, είναι πολύ πιο απλά για την περίπτωση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού. Ο Ουάρντα πιάνει θέση μη κοινοτικού και ο ΟΦΗ έχει συμπληρώσει ήδη τις πέντε με τους Φιγκεϊρέντο, Φερέιρα, Σολίς, Μεγιάδο, Νέιρα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή ενός επιπλέον παίκτη που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Συν τοις άλλοις, επειδή κυκλοφόρησε χθες ένα δημοσίευμα αιγυπτιακής ιστοσελίδας, αυτό έκανε μέσα αναδημοσίευση ενός σχολίου του metrosport.gr που ανέφερε πως τις διαρροές τις έκανε ο ίδιος ο Ουάρντα.

The post Μια λεπτομέρεια για Ουάρντα και… ΟΦΗ λίγο πριν τον Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top