ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθοριστικός παράγοντας το ΧΡΗΜΑ για Γκακπέ – Δεν ΠΑΙΖΕΙ μόνο του Κότνικ για τον ΑΣΣΟ

Καθοριστικός παράγοντας το ΧΡΗΜΑ για Γκακπέ – Δεν ΠΑΙΖΕΙ μόνο του Κότνικ για τον ΑΣΣΟ

Η απόφαση τους να επαναφέρουν στο Κολόσσι τον Γκακπέ, συνδέεται και με το οικονομικό.

Δεν θα χρειαστεί να «χαλαστούν» παρά πολύ, ενώ κι ο παίκτης (προφανώς) δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση για τη μη εξάσκηση του δικαιώματος ανανέωσης για δεύτερη χρονιά.

Πριν ένα μήνα, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα μας, είχε δήλωσει ότι δεν έληξαν οι συμβατικές του υποχρεώσεις με τον Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΚΑΚΠΕ στο {TS}: «Δεν τα βρήκαμε με Απόλλωνα, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 – Έκπληκτος και σοκαρισμένος»

Δεν το δηλώνουν ξεκάθαρα μέχρι στιγμής, αλλά οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα βγήκαν στην… αγορά για την εξεύρεση αξιόλογου κοινοτικού τερματοφύλακα για αντικατάσταση του Ελβετού Ζοέλ Μολ, ο οποίος είχε σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο στο παιχνίδι με την Πάφο.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι μπορεί να χρειαστεί και δύο μήνες να επανέλθει. Αναγκαστικά οι διοικούντες την ομάδα, πρέπει να φέρουν άλλον κίπερ πρώτης γραμμής.

Διέρρευσε ήδη ότι βρίσκεται στη λίστα το όνομα του 29χρονου Σλοβένου Μάτιτς Κότνικ, που είχε απασχολήσει ξανά τη Λεμεσιανή ομάδα.

Θήτευσε στην ομάδα του Πανιωνίου, τους τελευταίους μήνες είναι ελεύθερος. Δεν είναι πάντως το μοναδικό όνομα που εξετάζεται.

The post Καθοριστικός παράγοντας το ΧΡΗΜΑ για Γκακπέ – Δεν ΠΑΙΖΕΙ μόνο του Κότνικ για τον ΑΣΣΟ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top