Πέντε νέοι θάνατοι και 180 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Πέντε νέοι θάνατοι και 180 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 180 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 22 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας 14/9.


Κατά το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν πέντε νέοι θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται πλέον σε 310.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13.420, εκ των οποίων το 55.4% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων τα 2.419 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 5.789 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 59 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 70 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 173 ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE