ΚΥΠΡΟΣ: Εξοντωτικο πρόστιμο σε κτηνοτρόφο- Τον ''εκαψαν' όσα βρέθηκαν στην κατοχή του

ΚΥΠΡΟΣ: Εξοντωτικο πρόστιμο σε κτηνοτρόφο- Τον ''εκαψαν' όσα βρέθηκαν στην κατοχή του

Πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ  επιβλήθηκε σε κτηνοτρόφο στην Πάφο για μεταφορά φλομπέρ με σιγαστήρα σε μη επιτρεπόμενη περιοχή.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Ταμείου Θήρας Πάφου εντόπισαν στην περιοχή Αχέλειας, κτηνοτρόφο να μεταφέρει  σε μη επιτρεπόμενη περιοχή για κυνήγι ένα φλομπέρ με σιγαστήρα καθώς και αριθμό φρεσκοσκοτωμένων περιστεριών.

Ο συγκεκριμένος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών όπου του επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο, ύψους τριών χιλιάδων ευρώ. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE