Άρχισε να… γουστάρει ο Πάμπος με Σαλαμιναίους

Άρχισε να… γουστάρει ο Πάμπος με Σαλαμιναίους

Ενθουσιασμένος με την στήριξη του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας παρουσιάζεται ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο Κύπριος τεχνικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη κόντρα στην ΕΝΠ στο πρώτο επίσημο ματς της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος». Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας στηρίζουν την νέα προσπάθεια με Πάμπο και ο κόουτς των ερυθρολεύκων παρουσιάζεται ενθουσιασμένος.

Άλλωστε και μετά το παιχνίδι με την ΕΝΠ αφού τόνισε πως χρειάζεται χρόνο η ομάδα για να βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά ότι είναι σημαντικό να είναι… «καυτή» έδρα το «Αμμόχωστος» στέλνοντας έτσι και το σύνθημα για την συνέχεια.

The post Άρχισε να… γουστάρει ο Πάμπος με Σαλαμιναίους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE