ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Περισσότεροι έλεγχοι - Λιγότερες οι καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Περισσότεροι έλεγχοι - Λιγότερες οι καταγγελίες

Σε συνολικά 715 ελέγχους παγκυπρίως σε ό,τι αφορά τη συμμόρφωση υποστατικών και πολιτών με τα υπουργικά διατάγματα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη της προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 10 καταγγελίες πολιτών που αφορούν κυρίως τη χρήση της προστατευτικής μάσκας. 
 
Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 80 έλεγχοι και προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών και 2 για υποστατικά, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 227 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία, στην επαρχία Λάρνακας 1179 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 88 έλεγχοι και προέκυψαν 3 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο 95 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 46 έλεγχοι χωρίς καταγγελία.
 
Επιπρόσθετα, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 30 ελέγχους και δεν προέκυψε καμία παραβίαση ενώ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας εντοπίστηκε ότι δεν κατείχαν την κυπριακή κάρτα πτήσης δύο άτομα.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE