ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικός κλωτσάει ανήμπορο άνδρα με γύψο και πατερίτσες - 'Έχω σπασμένο πόδι, με 5 χειρουργεία' 'Μάζεψε τα και φύγε σου λέω!' -VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικός κλωτσάει ανήμπορο άνδρα με γύψο και πατερίτσες - 'Έχω σπασμένο πόδι, με 5 χειρουργεία' 'Μάζεψε τα και φύγε σου λέω!' -VIDEO

Το βίντεο με τον αστυνομικό να κλωτσά άνδρα με γύψο στο μετρό Ομονοίας και πατερίτσες κάνει το γύρο των social media.

Ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικό να κλωτσάει έναν άνδρα με πατερίτσες στο μετρό Ομονοίας, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.
 
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 12 Σεπτέμβρη 2020, ώρα 17:50, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση στο Facebook στην σελίδα Origins Mag. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνθρωπος που βρίσκεται σκυμμένος στο έδαφος, έχοντας γύψο στο πόδι και πατερίτσες, δέχεται κλωτσιά από αστυνομικό, επειδή δεν μπορεί να σηκωθεί και να φύγει από τους χώρους του μετρό.
 
Ο αστυνομικός ακούγεται να του λέει «σου λέω σήκω δυο ώρες και δεν σηκώνεσαι» με τον άνθρωπο να του λέει «με σπασμένο πόδι, με πέντε χειρουργεία».
 
«Μάζεψέ τα σου λέω και φύγε. Τι δεν καταλαβαίνεις», του λέει ο αστυνομικός.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE