Σάλος στο 'Big Brother' - Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτριας

Σάλος στο 'Big Brother' - Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτριας

Σάλος νο2 στο «Big Brother». Αυτό καθώς μετά τα όσα ακούστηκαν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ένα ροζ βίντεο έρχεται να βάλει ξανά φωτιά στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρωταγωνίστρια είναι μια παίκτρια, με το «ροζ» παρελθόν της να μην την αφήνει σε ησυχία. Τις τελευταίες ώρες και ενώ εκείνη είναι καλεσμένη στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» διακινείται στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο 37 δευτερολέπτων.

Ο ερωτικός παρτενέρ δε φαίνεται, γιατί είναι εκείνος που τραβά με το κινητό του. Όπως μάλιστα διαβάζουμε, σε όλο το βίντεο υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό της «αξεσουάρ» με το οποίο οι τηλεθεατές την πρωτογνώρισαν, μιας και δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Από τα πλάνα του ροζ βίντεο δεν είναι σαφές αν έχει τραβηχτεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Το συγκεκριμένο βίντεο από την προσωπική της ζωή έπεσε στα χέρια τρίτων, που με κυνισμό, θέλοντας να πλήξουν την εικόνα της, άρχισαν να το διακινούν στο διαδίκτυο.

Πηγή: fthis.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE