ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

Σε 52.420 ανέρχονταν οι θάνατοι που είχαν σημειωθεί λόγω κορωνοϊού στην Αγγλία και την Ουαλία έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα εβδομαδιαία στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS).

Πρόκειται για περιπτώσεις στις οποίες η Covid-19 αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, ακόμα και αν δεν είχε διενεργηθεί διαγνωστικό τεστ.

Αν προσθέσει κανείς τα στοιχεία από τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, τότε ο συνολικός απολογισμός θανάτων από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τους 57.528.

Ο επίσημος κυβερνητικός απολογισμός αναφέρει ότι μέχρι και χθες το πρωί οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα ήταν 41.637. Η κυβέρνηση υπολογίζει μόνο τους θανάτους επιβεβαιωμένων φορέων του ιού που σημειώθηκαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE