ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

Σε 52.420 ανέρχονταν οι θάνατοι που είχαν σημειωθεί λόγω κορωνοϊού στην Αγγλία και την Ουαλία έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα εβδομαδιαία στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS).

Πρόκειται για περιπτώσεις στις οποίες η Covid-19 αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, ακόμα και αν δεν είχε διενεργηθεί διαγνωστικό τεστ.

Αν προσθέσει κανείς τα στοιχεία από τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, τότε ο συνολικός απολογισμός θανάτων από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τους 57.528.

Ο επίσημος κυβερνητικός απολογισμός αναφέρει ότι μέχρι και χθες το πρωί οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα ήταν 41.637. Η κυβέρνηση υπολογίζει μόνο τους θανάτους επιβεβαιωμένων φορέων του ιού που σημειώθηκαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE