ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

Σε 52.420 ανέρχονταν οι θάνατοι που είχαν σημειωθεί λόγω κορωνοϊού στην Αγγλία και την Ουαλία έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα εβδομαδιαία στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS).

Πρόκειται για περιπτώσεις στις οποίες η Covid-19 αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, ακόμα και αν δεν είχε διενεργηθεί διαγνωστικό τεστ.

Αν προσθέσει κανείς τα στοιχεία από τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, τότε ο συνολικός απολογισμός θανάτων από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τους 57.528.

Ο επίσημος κυβερνητικός απολογισμός αναφέρει ότι μέχρι και χθες το πρωί οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα ήταν 41.637. Η κυβέρνηση υπολογίζει μόνο τους θανάτους επιβεβαιωμένων φορέων του ιού που σημειώθηκαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.