Στις 17 Σεπτεμβρίου η επόμενη συνάντηση των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Τουρκίας

Στις 17 Σεπτεμβρίου η επόμενη συνάντηση των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Τουρκίας

Στις 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Τουρκίας στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, το οποίο αναφέρει ότι η σημερινή συνάντηση ολοκληρώθηκε. 


“Η συνάντηση σε στρατιωτικό επίπεδο των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Τουρκίας -Ελλάδας στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ για τις ‘μεθόδους αποκλιμάκωσης’  ολοκληρώθηκε. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE