Ο Νετανιάχου εκτιμά πως οι συμφωνίες μπορούν να βάλουν τέλος στην ισραηλινο-αραβική διένεξη

Ο Νετανιάχου εκτιμά πως οι συμφωνίες μπορούν να βάλουν τέλος στην ισραηλινο-αραβική διένεξη

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου εκτίμησε σήμερα πως η υπογραφή στον Λευκό Οίκο συμφωνιών ομαλοποίησης μεταξύ του Ισραήλ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν μπορεί να συμβάλει "στο τέλος της ισραηλινο-αραβικής διένεξης".


 "Για εκείνους που φέρουν τα τραύματα του πολέμου, θεωρούν πολύτιμα τα οφέλη της ειρήνης, αυτό που κάνουμε σήμερα είναι τεράστιο, πρωτίστως διότι αυτή η ειρήνη θα επεκταθεί εντέλει σε άλλα αραβικά κράτη και μπορεί να βάλει τέλος στην ισραηλινο-αραβική διένεξη μια και για πάντα", επισήμανε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, κατά την υπογραφή των ιστορικών συμφωνιών κατανόησης στον Λευκό Οίκο.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Αμπντάλα μπιν Ζάγιεντ αλ Ναχιάν ευχαρίστησε, από την πλευρά του, τον Ισραηλινό ηγέτη που "σταμάτησε την προσάρτηση των παλαιστινιακών εδαφών".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE