ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σκηνές τρόμου για ζευγάρι, βγαλμένες από ταινία - Φέρεται να γνωρίζει τον ένα δράστη

ΠΑΦΟΣ: Σκηνές τρόμου για ζευγάρι, βγαλμένες από ταινία - Φέρεται να γνωρίζει τον ένα δράστη

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 19 και 20 ετών, προχώρησε χθες Τρίτη (15/09) η Αστυνομία στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, απαγωγής, απαίτησης χρημάτων με απειλές, κλοπής και εκβίασης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 13 Σεπτεμβρίου 2020, από 36χρονο κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 5.30μ.μ. της 12 ης Σεπτεμβρίου 2020, τέσσερα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων γνωρίζει ο παραπονούμενος, εισήλθαν στην οικία του και απειλώντας τον ίδιο και τη συμβία του, φέρονται να έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας €2,000 περίπου.

Ακολούθως οι δράστες φέρονται να οδήγησαν τον παραπονούμενο σε υποκατάστημα τράπεζας και με απειλές να τον εξανάγκασαν να προβεί σε ανάληψη από την αυτόματη ταμειακή μηχανή, χρηματικού ποσού ύψους €1,260, από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Σύμφωνα με τον 36χρονος, τα χρήματα δόθηκαν σε ένα από τους τέσσερις δράστες.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 20 και 19 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top